Kedai Online WFH



Salam sejahtera. Terlebih dahulu izinkan saya memperkenalkan diri. Nama saya Zariah. Biasa orang panggil Kak Zek je.. Saya pada mulanya adalah pengguna Minyak Herba Asma Mujarab. Sekarang saya adalah Stokis Minyak Herba Asma Mujarab Sg Buloh Selangor.

Pengalaman saya adalah testimoni sendiri. Sebab dahulu saya adalah pengidap penyakit lelah atau asthma. Tiap-tiap bulan mesti pegi hospital. Sebab asthma. Purata 3 kali sebulan. Dan yang menjadi lebih masalah saya alergik pada ubat-ubat yg ada adunan kimia. Memang semua ubat hospital badan saya reject. Doktor pun pening cemana nak tolong.  Akhirnya saya jumpa minyak yang bagi saya ajaib iaitu Minyak Herba Asma Mujarab (MHAM).

Selepas menjadi pengguna MHAM selama sebulan, saya jadi pelik sebab selepas beberapa bulan kemudiannya pun saya tak diserang asthma. Walaupun pada cuaca selalu hujan. Atau keadaan berhabuk. Saya bersyukur sangat ditemukan dengan MHAM. Bagi sesiapa yang lalu pengalaman penyakit asthma pasti tau seksanya. Memang indah kehidupan bila takde asthma menyerang. 

Kemudian saya mula berkongsi kehebatan MHAM dengan keluarga dan rakan-rakan. 100% ahli keluarga dan rakan sangat terkejut dan puashati dengan mujarabnya MHAM. Batuk terus hilang tak kembali, resdung jadi kurang sangat, yang asthma dah TAK ke hospital lebih setahun. Baby meragam pun dah boleh tidur lena. Alhamdulillah..

Memang kuasa menyembuh hanya pada Allah, tapi sunnatullah Nya ada asbab sebagai penghubung. Dan asbabnya mungkin bahan-bahan herba rahsia dalam MHAM yang sampai ke hari ini tersimpan rapi dalam lipatan owner MHAM. Keberkesanan MHAM itu yang membuatkan saya berkongsi kisah dengan rakan dan ahli keluarga. Sehinggalah hari ini saya seorang stokis MHAM. Tapi masih niat saya adalah untuk menyebar luaskan berita adanya minyak yang mujarab untuk batuk, asthma, resdung dan pelbagai kegunaan lain. 



Anda simpan lah paling tidak sebotol MHAM ini dirumah. Dengan izin Allah pasti mujarab untuk sebarang ujian yang mendatang. Segala penyakit ada ubatnya kecuali mati. Kalau untuk asthma dan batuk berpanjangan, insyaAllah sapukan MHAM didada, leher dan hidung sekejap dah baik dan sakit tak datang lagi untuk jangka masa lama. Untuk sakit-sakit lain macam sakit perut, angin, luka, terseliuh tak salah disapu, kerana tidak mendatangkan mudarat.

Ada testimoni dari pengguna malah diletakkan pada kucing yang luka badannya. Alhamdulillah mujarab dan luka kucingnya sembuh dalam masa yang singkat. Saya yakin tiada mudarat jika cuba disapukan pada lain kegunaan kerana MHAM tidak menggunakan bahan kimia atau kepekatan melampau. Ianya adalah campuran herba asli semulajadi dan disebatikan dengan ringan supaya jadi afdal untuk semua jenis penyakit berkaitan.  



Hebatnya Minyak Herba Asma Mujarab ni sampai ada syarikat lain yang cuba meniru rupa dan namanya. Saya tak mau explain panjang pasal tu. Cuma saya mohon check dulu sebelum beli. ADIDAS jual kasut. ASADI pun jual kasut. Sila dapatkan nama minyak - MINYAK HERBA ASMA MUJARAB tertulis di botol, takde tambahan K pada ASMA atau S ganti A pada perkataan HERBA. Kalau anda beli yang bunyi pelik-pelik tu, tu company lain punya, saya tak jamin anda akan dapat kualiti yang terbaik. Sila rujuk dengan company yang anda beli produk tu. Kalau berkenaan MINYAK HERBA ASMA MUJARAB, boleh tanya saya. Saya boleh support masalah anda. Jangan salah beli yer.. Eh.. tak payah pening, anda dah sampai web nih, maka dah betul dah produk yang anda order ni betul ORIGINAL MINYAK HERBA ASMA MUJARAB.. Order kat bawah tu.. 














Saya memang sarankan sangat anda dapatkan MInyak Herba Asma Mujarab ini. Dan cubalah gunakan untuk kesihatan keluarga tersayang. Saya seorang ibu dan mempunyai adik beradik ramai. Famili besar. Ada anak buah ramai, jadi saya tau perasaannya bila ditimpa ujian diberi sakit. Satu pesanan saya, Allah datangkan penyakit sekali dengan penawarnya. Maka usahakanlah mencari penawar. Amat besar hikmah sakit bagi mereka yang berakal. Harga sebotol kecik MHAM hanya RM39, kos ulang alik hospital, kos tenaga dan airmata lagi tinggi. Jangan memperjudikan kasih sayang keluarga dengan duit. Order diruangan bawah page ini. Kami akan pos MHAM ke rumah. Salam sihat..